Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier la Cetatea de Baltă – șoferul vinovat a fugit pentru că a consumat alcool

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 56 de ani, din Cetatea de Baltă, este cercetat de polițiști după ce a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Echipa de cercetare deplasată la locul evenimentului, semnalat duminică seara, prin 112, a constatat că în timp ce conducea un autoturism pe str. Tudor Vladimirescu din Cetatea de Baltă, D.I. a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu o mașină ce staţiona în dreptul unui imobil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din accident nu au rezultat victime omeneşti iar după comiterea acestuia, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior la domiciliul său.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de  0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde  i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de D.I. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea