Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Accident rutier in Cisteiu de Mureș: Un șofer băut a intrat in coliziune cu un autoturism. Ce alcoolemie avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Accident rutier in Cisteiu de Mureș: Un șofer băut a intrat in coliziune cu un autoturism. Ce alcoolemie avea

La data de 20 decembrie 2023, în jurul orei 18.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe raza localității Cisteiu de Mureș.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus, regulamentar, de un bărbat din comuna Fărău.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto care a provocat accidentul, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și: Mesaj INEDIT la locul unui accident petrecut în Alba: ”Mă interesează stâlpul rupt”

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sa a altor substanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea