Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier în Alba Iulia: Tânără lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a fugit de răspundere

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, joi dimineața, de către reprezentanţii Spitalului Județean Alba, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe, s-a prezentat o tânără care prezenta o contuzie despre care a declarat că a suferit-o în urma unui accident rutier.

accident Alba Iulia trecere pietoni (4)Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa aceleiaşi zile, tânăra, în vârstă de 18 ani, din comuna Mihalţ, a fost acroşată de un autoturism, în timp ce traversa strada Octavian Goga din Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, iar conducătorul acestuia a părăsit locul producerii accidentlui.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, în cursul dimineţii de 29 mai a.c., şoferul autoturismului care a provocat accidentul au fost identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea