Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident rutier în Alba Iulia: Șoferul, băut, al cărui autoturism a fost lovit a plecat de la locul faptei. A fost reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident rutier în Alba Iulia: Șoferul, băut, al cărui autoturism a fost lovit a plecat de la locul faptei. A fost reținut de polițiști

La data de 17 noiembrie 2023, în jurul orei 12,00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. La fața locului a fost identificat doar unul dintre autoturismele implicate, iar polițiștii au efectuat cercetări pentru identificarea celuilalt.

politia accident

În urma acestora, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, care ar fi fost implicat în accident fără vinovăție, dar care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care ar fi încercat să se sustragă testării privind consumul de alcool.

Ulterior, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar în cursul zilei de ieri, 18 noiembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea