Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Două persoane rănite după coliziunea dintre două mașini, pe Calea Moților, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un ACCIDENT rutier a avut loc miercuri după-masa, 31 mai, în Alba Iulia. Două persoane au fost rănite după coliziunea dintre două mașini, pe Calea Moților, la Micești.

Citește și: FOTO| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Coliziune între două autoturisme pe Calea Moților

Traficul rutier este îngreunat miercuri după-masa pe Calea Moților din Alba Iulia, din cauza unui accident care s-a produs în zona dintre Alba Iulia și Micești zona clinicii Dermisana.

Citește și: Accident rutier în Alba Iulia: O mașină și un moped au intrat în coliziune. Traficul este îngreunat

Din primele date rezultă că în accident au fost implicate două autovehicule, iar în urma acestuia două persoane ar fi suferit leziuni, posibil ușoare. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE IPJ| La data de 31 mai 2023, în jurul orei 18,30, pe strada Calea Moților din Alba Iulia, un tânăr de 20 de ani, din comuna Lupșa, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa și era condus de o femeie de 43 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 43 de ani, pasageri în cele două autoturisme, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea