Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier GRAV pe DN 7, zona Lutchs 2000: O persoană a decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier GRAV pe DN 7, zona Lutchs 2000: O persoană a decedat

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 7, zona Lutchs 2000, în care au fost implicate două autovehicule. O persoană posibil decedată, cercetarea la fața locului este în desfășurare. Transmit reprezentații IPJ Alba prin intermediul canalului specific de comunicare.

 

 

UPDATE 18:26 : Garda de Intervenție Sebeș acționează pentru descarcerare și acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 7 (zona Lutsch 2000 produs între două autoturisme).

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării o victima era încarcerată, în aceste momente efectuându-se manevre pentru extragerea ei. Din păcate victima prezintă leziuni incompatibile cu viața.

În cealaltă masina sunt două victime conștiente, stabile, asistate medical.

Forțe alocate: 1 Descarcerare, 1 ASAS, 1 SMURD B2 și 1 amb. SAJ. Transmit reprezentanții ISU Alba

UPDATE 18: 32 : În total sunt implicate 5 persoane în accident, toti bărbați, doi în mașina cu victima decedată și trei în cealaltă.

Victima decedată, bărbat, 49 de ani, prezintă leziuni grave de coloana cervicală. Celelalte victime sunt conștiente si refuză transportul la spital. Transmit reprezentanții ISU Alba

Update 20:44 : La data de 20 noiembrie 2021, în jurul orei 18,00, pe DN 7, la kilometrul 337 + 400 de metri, pe raza localității Vințu de Jos, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a decedat.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea