Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier grav pe DN 7, intersecție DJ 704 Cugir, între un TIR și un auto. Circulație restricționată

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier grav s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 09.15, pe DN 7, intersecție DJ 704 – Cugir.

Două pesoane au fost rănite după ce  un TIR și un autoturism au intrat în coliziune.

Din primele informații, victimele ar fi suferit leziuni grave.

Un echipaj de descarcerare SMURD din Sebeș intervine pentru descarcerarea uneia dintre victime,  prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Circulația auto este restricționată pe un sens, până ce polițiștii vor finaliza cercetările la fața locului.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, victimele acestui accident sunt două femei din  Alba, care au fost transportate la spitalul din Alba Iulia. Acestea se deplasau într-un autoturism marca Opel, iar, în zona sensului giratoriu de la Şibot,  încercând să întoarcă mașina au fost izbite de un TIR înmatriculat în Turcia.

UPDATE 2: ”La data de 12.10.2013, ora 8.38 , pe DN 7 la km 348, în intersecția cu DJ 704,  în afara localității Șibot, C. C.M., de 36 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un TIR condus de un cetăţean turc, în vârstă de 41 de ani. În urma accidentului o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Şibot, pasageră în autoturism, a suferit fractură de claviculă şi omoplat stâng şi a rămas internată în spital iar conducătoarea auto şi o altă pasageră, în vârstă de 32 de ani, din Cugir, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea