Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident provocat de un bărbat din Târnăveni, care avea la bord peste 1 la mie mg alcool pur în aerul expirat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul serii de ieri, 26aprilie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi  cu privire la faptul că pe D.J.107 D, între localităţile Unirea I – Unirea II a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, “la faţa locului, poliţiştii au stabilit că T.C., de 29 ani, din municipiul Târnăveni, în timp ce conducea un autoturism pe  direcţia  Războieni – Unirea I, nu  reduce viteza într-o curbă periculoasă la dreapta, moment în care acroşează roţile unei semiremorci tractată de un autotractor, pierde controlul volanului,  acroşând apoi un alt autoturism care circula regulamentar în spatele autotrenului, după care părăseşte partea carosabilă.

Conducătorul auto T.C. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de  1,04 MG/L, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirea alcoolemiei.

Faţă de suspect se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală “ faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 87 aliniatul 1 din O.U.G. 195/2002.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea