Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT pe DN75, la Arieșeni: Un șofer de 26 de ani a ajuns cu mașina într-un copac, după ce a fost lovit de un autoturism din spate. O femeie, transportată la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 2 august 2017, în jurul orei 17.45, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 75, pe raza comunei Arieşeni, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un bărbat de 66 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni–Arieşeni, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care se deplasa în faţa sa, ce era condus de un tânăr de 26 de ani, din Bucureşti, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de 30 de ani, din judeţul Bihor, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Cîmpeni, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană şi să păstreze o distanţă de siguranţă între vehicule.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea