Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident mortal pe DJ 107 F, lângă Șona. 2 victime proiectate prin geamul autoturismului răsturnat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident foarte grav pe DJ 107 F, la km 63, lângă Șona s-a petrecut sâmbătă serară, în jurul orei 20.00. Un bărbat a decedat și un altul a fost grav rănit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile de unde a ricoșat înapoi pe șosea.

Victima a fost transportată de urgență la spitalul din Blaj pentru îngrijiri.

Din primele cercetări ale polițiștilor aflați la fața locului, în autoturismul marca Audi, înmatriculat în Franța, se găseau la momentul impactului 4 bărbați. Cele două victime erau pasageri pe bancheta din spate a mașinii când mașina s-a răsturnat, ei fiind proiectați prin geamuri pe șosea.

Cauza accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Se pare că șoferul mașinii, din Hunedoara a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa din direcția Bia înspre Blaj.

UPDATE raport IPJ Alba: Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că J.D.V., de 28 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şona – Blaj,  la km. 62+800 metri, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a pătruns pe contrasense unde a intrat în coliziune cu un capăt de pod, după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma impactului, doi pasageri din autoturism au fost proiectaţi în afara acestuia.

G.M., de 23 de ani, din Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, a decedat la locul producerii accidentului iar S.F.V., de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

forto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea