Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Accident la Cugir. Doi tineri au scăpat cu viață după ce s-au răsturnat cu mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vineri, la ora 23.20, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 704, în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier.

Masina-rasturnataPotrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.A., de 25 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 19 ani şi un tânăr în vârstă de 23 de ani, ambii din Cugir, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat că nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 10 iunie 2024: Temperaturi mai mari decât cele normale și ploi puține. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 10 iunie 2024: Temperaturi mai mari decât cele normale și ploi puține. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, mai exact pentru intervalul 13 mai – 10 iunie 2024. Potrivit estimărilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea