Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:Accident în lanţ pe DN1 între Sebeş şi Sibiu. 6 maşini implicate şi 5 oameni răniţi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul este întrerupt pe ambele sensuri din cauza unui accident rutier în lanţ între 6 autoturisme care a a avut loc joi, în jurul orei 16.40, pe DN1, între Sebeş şi Sibiu.

UPDATE 17.10 : Potrivit poliţiştilor care au ajuns la faţa locului, din primele cercetări, accidentul s-a produs dintr-o tamponare în lanţ între 3 autovehicule, respectiv 2 autoturisme şi un microbuz, care nu au pastrat distanţa regulamentară unul faţă de celălalt, carosabilul fiind umed şi acoperit cu zăpadă. Un TIR care venea din spatele lor, încercând să evite coliziunea a intrat pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit cu o maşină de teren care circula regulamentar. Un alt TIR care circula în spatele maşinii de teren nu a mai putut frâna la timp şi a intrat în coliziune cu maşina de teren, care a fost astfel prinsă între cele două autocamioane. Toate cele trei persoane rănite provin din maşina de teren dar se pare că acestea erau conştiente la momentul în care au fost preluate de echipajul SMURD. TIR-urile au ajuns de-a curmezişul pe şosea fiind practic imposibilă circulaţia în zonă.

UPDATE 18.20 : Traficul auto a fost reluat pe ambele sensuri.

Raport IPJ Alba 17 februarie:

Accidentul a avut loc în afara localităţii Cunţa, judeţul Alba, când P.S.N., de 42 de ani, din municipiul Oradea, judeţul  Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o autoutilitară care circula în faţa sa condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, intrând în coliziune cu acesta.

In urma accidentului, autotractorul a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de O.T.G., de 31 de ani, din municipiul Sebeş, şi cu o autoutilitară condusă de M.J.A., de 21 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Sebeş, pasager în autoturism, au fost răniţi grav iar alţi 3 bărbaţi de 28, 31 şi 40 de ani, toţi din judeţul Alba, toţi pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea