Rămâi conectat

Actualitate

Accident grav pe DN7, la Balomiru de Câmp. Un pieton lovit în plin de un autoturism

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață, pe DN7,  în jurul orei 9.30, la Balomiru de Câmp, în urmă căruia un tânăr de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar.

Condițiile meteorologice au concurat la producerea evenimentului rutier, întrucât ceața densă a afectat vizibilitatea șoferului implicat în accident, acesta intrând în plin în victimă. Conducătorul auto se deplasa în direcția Sebeș – Orăștie la momentul impactului.

O ambulanță care a ajuns imediat la locul accidentului l-a transportat pe bărbatul rănit la spital. Acesta a suferit leziuni multiple la nivelul capului.

Circulația auto în zonă a fost restricționată de polițiști până la finalizarea cercetătii de la fața locului.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 20.11.2012, ora 0919, pe DN7, km 346+400 metri, în afara localităţii Balomir, judeţul Alba, S.R.W., de 24 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, în timp ce s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de Adrian M., de 29 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale iar o femeie de 29 de ani, din Aiud, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea