Rămâi conectat

Actualitate

Accident grav pe DN 75, lângă Lunca Arieșului. Un auto răsturnat, un rănit transportat la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut marți, 22 aprilie, în jurul orelor 13.10, pe DN 75, pe raza localității Lunca Arieșului.

Un bărbat de circa 25 de ani a fost rănit și transportat la spitalul din Turda, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat în afara carosabililui.

UPDATE IPJ Alba: În data de 21 aprilie, ora 1250, Poliţia oraşului Baia de Arieş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza comunei Poşaga, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că B.M.A., de 26 de ani, din Vulcan, judeţul Hunedoara, cu reşedinţă în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la km. 126 a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un taluz de pământ.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Turda de unde a fost transferat la un spital din municipiul Cluj Napoca. Pasager în autoturism era un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia care nu a suferit leziuni. Cercetările sunt continuate.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea