Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident grav pe DJ 107C, la ieșirea din Blaj înspre Sâncel. 3 victime la spitalul din Blaj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut joi, în jurul orelor 21.10 pe DJ 107 C, la ieșirea din Blaj înspre Sâncel.

Trei persoane care au fost rănite în urma coliziunii dintre două autovehicule au fost transportate la  spitalul din Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este vorba despre o camionetă marca Ford Transit care circula dinspre Târnăveni în direcția Blaj  și care a accidentat frontal un autoturism Renault Clio ce circula din sensul opus.

Un echipaj al ISU din localitate a intervenit pentru a acorda primul ajutor victimelor, respectiv celor trei femei care se aflau în mașina marca Renault.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 15 august, orele 20.51, Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, la ieşirea din municipiul Blaj spre  Târnăveni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul accidentului a rezultat că F.G.A., un tânăr de 24 de ani, din Alba-Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Târnăveni – Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de M.T.E., o tânără de 20 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba.

În urma accidentului conducătoarea autoturismului şi o femeie de 76 de ani, din comuna Şona, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale grave, (fracturi) fiind transportate la spitalul din Blaj de unde victima de 76 de ani a fost transferată la spitalul din Târgu Mureş.

O minoră de 15 ani, pasageră în autoturism şi un bărbat de 48 de ani, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Cercetările sunt continuate, pe numele lui F.G.A., fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea