Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident GRAV pe autostrada A1 Sibiu-Deva: Un șofer încarcerat după coliziunea între un autoturism și un autocamion. Traficul este BLOCAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc joi seara, pe autostrada Sibiu – Deva, între localitățile hunedorene Orăștie și Simeria. În coliziune au fost implicate o mașină și un camion. Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului este încarcerat, iar traficul este oprit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 349, între localitățile Orăștie și Simeria, județul Hunedoara, a avut loc o coliziune între un autoturism  și un autocamion. În urma impactului, șoferul autoturismului este încarcerat. La fața locului acționează echipaje medicale și de la descarcerare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La fața locului intervin echipaje medicale și de la descarcerare. Potrivit polițiștilor, traficul rutier este oprit pe sensul către Deva.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea