Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident grav la Lancrăm. Trei persoane transportate la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier, în urma căruia a fost necesară intervenţia serviciului de descarcerare SMURD, a avut loc azi-noapte, în jurul orei 1.15, pe raza localităţii Lancrăm, între Alba Iulia şi Sebeş.

Un autoturtism a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un zid. Unul dintre cei trei pasageri a rămas prins între fiarele contorsionate ale autovehicului, până când echipa SMURD a reuşit descarcerarea acestuia. Toate cele trei victime, respectiv două femei şi un bărbat, au fost transportate la spitalul din Sebeş pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări a constat faptul că, R.C., de 24 ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Nouă din localitatea Lancrăm, datorită unei defecţiuni tehnice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului, conducătoarea auto şi B.I.M.F. de 16 ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni uşoare, nefiind necesară spitalizarea acestora, iar B.I.V. de 47 de ani a fost rănit grav, suferind fracturi costale multiple şi fiind transferat la Spitalul Judeţean Alba. În continuare Poliţia efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea