Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident MORTAL la intersecția DN7 cu Balomir: Bărbat spulberat de două mașini, în timp ce traversa strada

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat și-a pierdut viața, duminică după-amiază, în jurul orei 18.30, într-un accident rutier produs la intersecția DN7 cu Balomir.

Potrivit IPJ Alba, victima, în vârstă de circa 60 de ani, s-a angajat în traversarea neregulamentară și a fost lovită de două autovehicule. Rănile grave suferite în urma impactului au dus la decesul bărbatului.

UPDATE IPJ: La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, pe DN 7, la kilometrul 346, în dreptul intersecţiei cu D C 57, un bărbat de 62 de ani, din Cugir, s-a angajat în traversarea drumului naţional, fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism ce era condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Săliştea.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe sensul opus unde a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Sebeş.

În urma accidentului, pietonul a decedat.

Ambii conducători auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a preveni accidentele rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă pietonilor:

 

  • Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul ca atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteza ridicat trebuie sa fiți mai prudenți!
  • La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou!
  • Traversați perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Dați șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!
  • Când traversezi prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați.
  • Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față!
  • Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.
  • Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea