Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| Accident grav în Alba Iulia: Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost lovit de un autoturism. Atât șoferul cât și victima erau în stare de ebrietate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE| Accident grav în Alba Iulia: Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost lovit de un autoturism. Atât șoferul cât și victima erau în stare de ebrietate

Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost lovit de un autoturism în timp ce circula cu bicicleta la o trecere de pietoni de pe strada Al. I. Cuza, în apropierea noului mall.

Evenimentul a avut loc astăzi, iar victima a fost găsită conștientă și cooperantă, dar cu răni în urma impactului. La fața locului au intervenit de urgență echipele de salvare, care i-au acordat primul ajutor medical.

Bărbatul a fost stabilizat, iar acum primește îngrijiri medicale la locul accidentului. Echipajele de intervenție depun toate eforturile pentru a-i asigura victimei cele mai bune îngrijiri și a-i monitoriza starea de sănătate.

Cercetările privind circumstanțele exacte ale accidentului sunt în plină desfășurare. Polițiștii de la fața locului încearcă să stabilească cauzele care au condus la impactul dintre bicicletă și autoturism pentru a determina responsabilitatea părților implicate.

Solicităm tuturor șoferilor să fie atenți și responsabili în trafic, să respecte regulile de circulație și să acorde prioritate pietonilor care traversează regulamentar. Astfel de incidente pot fi prevenite prin prudență și respect față de ceilalți participanți la trafic

UPDATE IPJ Alba: Conform reprezentanților IPJ Alba, un bărbat de 71 de ani, din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea străzii pe bicicletă, pe trecerea de pietoni, împrejurare în care a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etiloetst, care a indicat faptul că ambii erau sub influența băuturilor alcoolice, pentru primul rezultând valoarea de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru biciclist 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea