Rămâi conectat

Curier Județean

Accident de circulaţie pe centura municipiului Alba Iulia – coliziune între două maşini

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O persoană a fost rănită uşor, în urmă cu puţin timp, în urma unui accident de circulaţie produs pe centura municipiului Alba Iulia, la ieşirea spre Sebeş.

Potrivit poliţiştilor este vorba de o coliziune faţă – spate între două autoturisme. La faţa locului se desfăşoară cercetări. Traficul a fost restricţionat aproximativ o jumătate de oră.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că un autoturism a fost lovit din spate de un TIR. Persoana rănită, care auca dureri la unul dintre membrele inferioare este o femeie, pasageră în autoturism.

UPDATE 2:În timp ce conducea un autotractor pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, K.Z., de 57 de ani, din Serbia, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 43 de ani, din Almaşu Mare, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în poarta unei societăţi comerciale. În urma accidentului, o femeie de 40 de ani, din Almaşu Mare, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a fi necesară internarea sa în spital. Ambii conducători auto au  fost testați cu aparatul etilotest care a evidențiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea