Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident cu victime lângă Coşlariu. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat pe DN 14B

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 4 ore circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri de mers

Un TIR înmatriculat în judeţul Alba care era încărcat cu şpan, aşchii metalice rezultate în urma prelucrării metalelor la strung sau freză s-a răsturnat ieri, în jurul orei 11.30 pe DN14B la intersecţia cu DJ 107B, în apropierea localităţii Coşlariu. Încărcătura s-a împrăştiat pe şosea, în momentul răsturnării autotrenului dar ulterior a fost curăţată de pe carosabil de angajaţii DPL Alba. Primele cercetări ale Poliţiei Rutiere conduc la ideea că B.I. de 48 de ani, şoferul autovehiculului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Singura victimă a accidentului este conducătorul TIR-ului, care a fost stabilizat de către medici şi lăsat acasă refuzînd internarea. Timp de aproape patru ore traficul în zona accidentului a fost blocat pe ambele sensuri, conducătorii auto fiind redirecţionaţi spre DN1.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea