Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident cu victime în comuna Vinţu de Jos. Un tânăr din Meteș a rămas internat în spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ambulantaIeri, la intelecția străzii Lucian Blaga cu strada Gării din comuna Vinţu de Jos, T.C.P., de 20 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de C.M., o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziunea cu aceasta.

Potrivit IPJ Alba, “în urma accidentului T.C.P. a suferit mai multe traumatisme, inclusiv la nivelul ochiului stâng, rămânând internat în spital, iar un tânăr de 24 de ani, pasager în primul autoturism, a fost rănit uşor. Totodată, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Alba Iulia, pasager în cel de-al doilea autoturism implicat în accident a suferit leziuni corporale uşoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conducătorii  auto au  fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea