Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident auto pe DJ 704, la Pianu de Jos, O mașină a lovit un copac, 2 răniți transportați la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident pomUn accident rutier a avut loc vineri dimineață în jurul orelor 7.00 pe DJ 704, pe raza comunei Pianu de Jos.

Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a părăsit caroabilul și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Victimele au fost transportate la spital cu o ambulanță.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 16 august, ora 06,10 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 704 A, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului, a constatat că P.S.M., un tânăr de 16 ani din Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un copac după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi un tânăr de 20 de ani, din comuna Vinţu de Jos, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş de unde ultimul a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

În urma testării lui P.S.M. cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea