Rămâi conectat

Actualitate

Accident auto între Blaj și Crăciunelu. O victimă a ajuns la spital după ce o mașină și o căruță au intrat în coliziune

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orelor 18.00, pe DN 14B, între localitățiel Blaj și Crăciunelu de Jos. Au fost implicate un autoturism și o căruță.

O persoană a suferit leziuni în urma impactului și a fost transportată de către o ambulanță la spital.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul unui autoturism Wolksvagen, care circula în direcția Blaj – Craciunelu de Jos, nu a observat o căruță nesemnalizată corespunzător, care se deplasa în aceeași direcție, și a intrat în plin în ea.

Conducătorul căruței a suferit mai multe leziuni, posibil fractură de picior, fiind transportat în stare conștientă la spitalul din Blaj, pentru investigații medicale suplimentare.

UPDATE IPJ Alba: Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 14 B, la ieşirea din municipiul Blaj spre Crăciunelu de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că K.I., de 21 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Crăciunelu de Jos, nu observat o căruţă nesemnalizată în mod corespunzător, condusă de M.T., de 21 de ani, din Bucerdea Grânoasă, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului M.T. a suferit mai multe leziuni (fractură de claviculă şi peroneu) şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule implicaţi în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru M.T. rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce pentru K.I. rezultatul testării a fost negativ. Cercetările sunt continuate.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea