// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acces gratuit la vizite medicale online pentru românii afectați de protestul medicilor de familie

Doclandia.ro, prima soluție online care oferă informații medicale de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată, vine în sprijinul românilor afectați de protestul medicilor de familie. Doclandia.ro va oferi acces gratuit timp de 30 de zile la serviciile platformei, în baza codului de voucher Doclandia30Gratuit. 

Conform reprezentanţilor companiei, toţi românii care au acces la internet vor putea beneficia de această gratuitate, timp de 30 de zile de la activarea codului Doclandia30Gratuit. Aceştia vor primi suport profesional din partea a peste 50 de medici cu specializare în medicină de familie sau medicină internă, care pot oferi sfaturi competente şi personalizate pentru orice problemă de sănătate. La finalul celor 30 de zile de acces gratuit, utilizatorii îşi pot prelungi abonamentul de vizite text nelimitate în schimbul unei taxe lunare ce porneşte de la 4,99 euro.

“Considerăm accesul la serviciile de sănătate un drept fundamental al tuturor persoanelor şi sperăm într- o soluţionare cât mai rapidă a crizei din domeniul sănătăţii. De aceea, dorim să venim în sprijinul tuturor românilor care întâmpină o problemă de sănătate şi sunt nevoiţi sa plătească consultaţiile la cabinetele medicilor de familie şi să le oferim gratuit sfaturi şi informaţii medicale din surse sigure.”, a declarat Matei Țiboc, Fondator Doclandia.

Potrivit acestuia, medicii de familie care doresc să ţină contactul cu pacienţii lor vor putea oferi sfaturi medicale prin intermediul platformei, suplimentându-şi veniturile prin deschiderea gratuită a unui cabinet virtual pe Doclandia.ro. Astfel, fără niciun cost, medicii îşi pot monetiza vizitele actuale, telefoanele şi mesajele primite de la pacienţi.

De asemenea, compania anunţă că, începând cu luna februarie, medicii colaboratori vor putea oferi utilizatorilor o serie de servicii noi prin intermediul Doclandia.ro. În noua versiune a platformei, vor fi introduse noi funcţionalităţi ce permit abonaţilor accesarea tuturor tipurilor de vizite la medic: vizite nelimitate text, vizite audio şi video, dar şi programări online pentru vizitele fizice în cabinet.

Doclandia este prima platformă online 100% românească ce oferă acces continuu la informaţii medicale furnizate de doctori, cu un abonament de mesagerie nelimitat.
Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419