Rămâi conectat

Actualitate

Absolventa Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă PRIMA la Academie, specializarea Meteorologie aeronautică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolventa Oana Pușcaș a avut cea mai mare medie de admitere și a fost admisă prima la specializarea Meteorologie aeronautică, la Academia  Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Brașov, pe locurile alocate pentru colegiile naționale militare.

La finalul celor patru ani peterecuți în colegiul militar, Oana face o radiografie a tot ceea ce a însemnat pentru ea această frumoasă etapă din viață. „Anii petrecuți în colegiul militar au reprezentat pentru mine un drum sinuos, solicitant, un drum pe care de multe ori am căzut, dar unde am găsit tăria de a mă ridica și a continua. Aici am descoperit semnificațiile din spatele proverbului „Per aspera ad astra – Pe căi anevoioase către stele”, un proverb după care m-am ghidat în acești ani. Experiența liceului a fost frumoasă, plină cu momente de neuitat în care am râs, am plâns, am creat amintiri alături de oameni minunați cu care am legat prietenii extraordinare. Anul terminal a fost dificil, o perioadă în care cu toții ne-am depășit propriile limite pentru a ne împlini visul, un an care ne-a pus față în față cu cea mai importantă decizie privind cariera noastră militară, decizie care, de altfel, marchează finalul unei etape din viață, dar și începutul alteia noi”, a spus Oana.

Oana a îmbrăcat în aceată toamnă uniforma Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Brașov, unde își va continua pregătirea pentru o carieră militară. „Pașii m-au purtat spre Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, specializarea Meteorologie aeronautică pentru a-mi continua drumul început acum patru ani spre o carieră în Armata României. Pentru ceea ce sunt astăzi și pentru toate reușitele mele le mulțumesc cadrelor didactice și militare, colegilor și părinților care au fost mereu alături de mine și m-au sprijinit!”, a mărturist Oana.

Felicitări Oana, pentru tot ce ai realizat până acum, îți dorim mult succes pe noul drum pe care ai pășit!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea