Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis PRIMUL la specializarea ”Controlor trafic aerian” din cadrul Academiei din Brașov: ”Aici pot spune că visul meu a prins aripi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis PRIMUL la specializarea ”Controlor trafic aerian” din cadrul Academiei din Brașov: ”Aici pot spune că visul meu a prins aripi”

Reușita de a fi admis pe prima poziție din clasament la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov nu a fost una uşoară, afirmă absolventul Radu Bălăşoiu. Pentru că succesul nu vine imediat şi cu siguranţă nu este uşor de obţinut, Radu s-a pregătit intens, cu perseverenţă şi multă dedicare, iar acum culege recompensele. Absolventul nostru afirmă că, pe lângă munca intensă şi ambiţia, educaţia părinţilor, cunoştinţele şi experienţele dobândite pe parcursul colegiului militar, sunt cele care l-au ajutat să devină cea mai bună versiune a lui.

La finalul unei călătorii care pune punct vieţii de licean şi dă startul unei noi aventuri, studenţia, Radu trăieşte bucuria reuşitei unui început perfect pentru viitoarea carieră militară. Un vis care a prins aripi în colegiul militar şi l-a motivat şi care este pe cale să se împlinească.

„În urmă cu patru ani am intrat pentru prima dată pe porțile Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia, bagajul fiind reprezentat de educația primită de la părinţi și de idealul arzător de a deveni cea mai bună versiune a mea. Aici pot spune că visul meu a prins aripi, drumul spre o carieră militară începând să se materializeze pe parcursul perioadei liceului.

Calea spre reușita de a fi primul admis la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Fortelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov nu a fost una ușoară, fiind necesară multă ambiție, perseverență, dedicare şi ore de studiu intens, dar toate acestea au meritat pe deplin. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea mea ca individ, în special părinților, cadrelor militare ale colegiului, profesorilor și colegilor mei, persoane care mi-au oferit sprijin necondiţionat şi care și-au arătat disponibilitatea ori de câte ori am avut nevoie.

Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” este cu siguranță un loc ce va rămâne special în sufletul meu, un cadru propice atât dezvoltării personale, cât și al dezvoltării de legături foarte strânse între camarazi. Sunt mândru că am absolvit această instituție de învățământ și sunt nerăbdător să îmbrătișez noua serie de provocări pline de satisfacții și împliniri”, a mărturisit absolventul Radu Bălăşoiu.

”Te felicităm, Radu, pentru această reuşită şi îţi dorim mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții colegiului militar din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 18-19 mai 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 18-19 mai 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 18-19 mai 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea