Rămâi conectat

Curier Județean

A sustras un telefon mobil de pe o tejghea, dintr-o farmacie. Bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, cercetat de polițiști pentru FURT

Ziarul Unirea

Publicat

în

A sustras un telefon mobil de pe o tejghea, dintr-o farmacie. Bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, cercetat de polițiști pentru FURT

Polițiștii din Abrud l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat bănuit de furtul unui telefon mobil. Telefonul a fost recuperat și restituit păgubitei.

 La data de 12.12.2019, în jurul orei 11.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie din comuna Ciuruleasa, cu privire la faptul că i-a dispărut telefonul mobil, în valoare de aproximativ 600 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce se afla într-o farmacie din Abrud, ar fi profitat de neatenția femeii, care după efectuarea unei convorbiri și-ar fi lăsat telefonul pe tejghea și i l-ar fi sustras.

Polițiștii au reușit să recupereze telefonul și i l-au restituit păgubitei, iar față de bărbatul bănuit de furt au întocmit dosar penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea