Rămâi conectat

Curier Județean

A sustras bunuri de 9.000 de lei dintr-o locuință din Valea Seacă: Tânăr de 21 de ani, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr de 21 de ani a fost REȚINUT de polițiști după ce a sustras bunuri de 9.000 de lei dintr-o locuință din Valea Seacă.

Un tânăr din Ocna Mureș a fost reținut de polițiștii din Aiud, fiind bănuit că a sustras bunuri, în valoare de 9.000 de lei, dintr-o casă din localitatea Valea Seacă, comuna Hopârta. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

La data de 16 decembrie 2020, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, sprijiniți de polițiștii din Ocna Mureș, l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă sesizată poliției la data de 15 decembrie 2020, de către un bărbat din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, care le-a spus polițiștilor că s-a întors din străinătate și a constatat faptul că îi lipsesc bunuri din locuință, în valoare de 9.000 de lei.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în data de 14 noiembrie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul locuinței și ar fi sustras două televizoare și o șa pentru călărie, pe care, ulterior, le-ar fi vândut unor persoane din Ocna Mureș.

Bunurile au fost recuperate și restituite persoanei păgubite.

În cursul zilei de azi, 17 decembrie, tânărul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea