A spart sticle și a distrus mesele de pe terasa unui local: Tânăr din Alba Iulia, cercetat pentru săvârșirirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

Paul Voicu - Primar 2020

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a provocat un scandal, a spart sticle și a distrus mesele de pe terasa unui local. Va fi cercetat sub control judiciar.

La data de 15 noiembrie 2019, în jurul orei 07.00, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către reprezentantul unui local public din oraș, cu privire la faptul că un bărbat a distrus mai multe sticle și mese aflate pe terasa localului.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, ar fi provocat un scandal, în timp ce se afla în fața unui local public situat pe    B-dul Transilvaniei din Alba Iulia, ar fi spart peste 150 de sticle și a distrus 15 mese aflate pe terasa localului, provocând un prejudiciu de peste 6.000 de lei.  

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea sa sub control judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...