Rămâi conectat

Actualitate

A prădat o locuință din Sebeș, însoțit de un copil de doar 6 ani. Polițiștii l-au prins pe “profesorul” de hoție

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleeaşi zile.

Potrivit  IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 16 ianuarie 2014, K.P., de 29 de ani, din municipiul Sebeş, împreună cu un minor în vârstă de 6 ani, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Sebeş şi a sustras suma de 400 de lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, acesta fiind restituit păgubitului. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea