Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

A luat de la bogaţi pentru săraci – Povestea celui mai tânăr director al unei filiale de Cruce Roşie din România| BookLand

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • Adrian Duşa este director la Crucea Roşie filiala Alba de la vârsta de 22 de ani, având 10 ani în fruntea acestei instituţii, în care „am dat un plus de valoare, am făcut-o mai performantă”.

Adrian Dusa05Deşi este director de 10 ani putem spune „tânărul director” a fost invitat de organizatorii conferinţelor „BookLand Evolution” pentru a le vorbi liceenilor şi studenţilor despre carieră şi succes. Când a ajuns la conducerea Crucii Roşii a luat iniţiativa constituirii unei grupe de tineret, din cunoscuţi, pentru că activitatea „se bazează 99% pe voluntariat, iar tinerii au mai mult timp”. De altfel 17 din cei 32 de ani i-a trăit în sânul Crucii Roşii şi toţi cei care „au pariat pe el nu au jucat pe o carte pierzătoare, ci au câştigat”.

Acesta s-a prezentat tinerilor ca fiind „băiatul de la ţară, care a fost obligat să reuşească în viaţă”, pentru că părinţii lui au plecat în Spania să-şi poată ţine copiii în facultate. „Tata ne spunea, vreţi să ajungeţi ca şi mine, să fiţi murdari pe mâini”, au fost emoţiile transmise tinerilor.

Crucea Roşia se autofinanţează din cotizaţii, urnele din magazine, cursurile predate, relaţii cu firme, donaţii şi sponsorizări, serviciile medicale oferite şi alte activităţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea