Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

A lovit un biciclist pe o stradă din Sebeș și a fugit de la locul accidentului: Ce pedeapsă a primit șoferul vinovat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A lovit un biciclist pe o stradă din Sebeș și a fugit de la locul accidentului: Ce pedeapsă a primit șoferul vinovat

Un bărbat din Argeș a fost condamnat de către Judecătoria Sebeș la o pedeapsă de 2 ani închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Accidentul s-a produs în 2020, în municipiul Sebeș. Tot la fața locului a fost identificată bicicleta victimei, care prezenta avarii și două urme formă de stratificare. Întrucât, la fața locului nu a fost găsit conducătorul autovehiculului implicat în accident, organele de poliție au făcut demersuri în vederea identificării acestuia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, după activități ample de căutare respectiv, în baza imaginilor video surprinse de camere de supraveghere și vizionarea acestora de către persoana vătămată, organele de poliție l-au identificat pe inculpat, în aceeași zi. Astfel, organele de poliție au contactat telefonic pe inculpat care, deja se afla în localitatea Veștem.

În urma accidentului, victima a fost transportată la Spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură coastă III stânga, excoriații cot stâng, contuzie indirect de umăr stâng. Din concluziile certificatului medico- legal a rezultat că, victima a suferit leziuni corporale vindecabile în 20-22 de zile de îngrijiri medicale si s-au putut produce în condițiile unui accident rutier din data de 18.06.2020.

Inculpatul a declarat că, la data de 18.06.2021 rula cu ansamblul format din autovehiculului ce tracta semiremorca, la un moment dat în fața sa circula un biciclist, a intrat în depășirea acestuia iar din sens opus circula un alt vehicul. În momentul când a depășit biciclistul, inculpatul s-a uitat în oglinda retrovizoare, văzându-l pe acesta că se afla încă pe bicicletă , iar dup ce a trecut de el, acesta a căzut pe partea carosabilă. Inculpatul a încetinit , iar la scurt timp biciclistul s-a ridicat de la pământ. Inculpatul a apreciat că biciclistul a căzut după ce a trecut de acesta motiv, pentru care nu a oprit ansamblul rutier. Inculpatul a precizat că, urmele existente și identificate pe partea dreaptă a ansamblului ar proveni de la un alt eveniment rutier în care a fost implicat, la data de 17.06.2020, sens în care a depus o constatare amiabilă de accident.

Audiat fiind, inculpatul a recunoscut in materialitatea ei săvârşirea infracțiunii.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii, pentru procuror, inculpat şi persoana vătămată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm și Sebeș. Expoziții, spectacole, lansări de carte. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm și Sebeș. Expoziții, spectacole, lansări de carte. PROGRAMUL La începutul primăverii, de 44 de ani, Sebeșul și Lancrămul își invită oaspeții prețuiți pentru a clădi împreună o nouă ediție a Festivalului „Lucian Blaga”, aici fiind obârșia evenimentului care se ivea în lumină în anul 1981, aducând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea