Rămâi conectat

Curier Județean

A încercat să sustragă, folosindu-se de violență, bunuri dintr-un magazin. Tânăr, din Alba Iulia, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr, ce este bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Acesta ar fi încercat să sustragă, folosindu-se de violență, bunuri dintr-un magazin.

La data de 23 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă sesizată poliției în seara zilei de 20 martie a.c.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în incinta unui magazin din Alba Iulia, ar fi încercat să sustragă mai multe produse, în valoare de 77 de lei.

Tânărul ar fi fost observat de către una din angajatele magazinului, care ar fi încercat să îl oprească, înainte să părăsească magazinul, și pe care ar fi împins-o, pentru a-și asigura scăparea.

Polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea sa sub control judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a scos concurs pentru 300 de locuri, 275 „subofițer de pompieri și protecție civilă” și 25 de locuri „subofițer administrativ” 25 de locuri. „Vrei sa fii coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea