A incercat să fure dintr-o locuință, însă a fost surprinsă de proprietară: Femeie din Cugir reținută pentru tentativă de furt

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din Alba Iulia au reținut-o pe o femeie care a pătruns într-o locuință din municipiu, pentru a sustrage bunuri. Aceasta a fost surprinsă de proprietara imobilului și a încercat să scape, părăsind, în grabă, locuința și abandonând portmoneul furat.

La data de 13 martie 2020, în jurul orei 14,40, în urma unui apel prin care o femeie din Alba Iulia sesiza faptul că a surprins o persoană străină în locuința sa, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-a deplasat pe strada Viilor din Alba Iulia, unde, în dreptul unui imobil, a identificat o femeie de 48 de ani, din Cugir, ale cărei semnalmente se potriveau cu cele descrise de apelantă.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în jurul orei 14,30, femeia ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Viilor din Alba Iulia, profitând de faptul că ușa de acces a fost lăsată neasigurată și ar fi căutat bunuri, pentru a le sustrage.

Femeia ar fi sustras un portmoneu în care era o sumă de bani și documente personale, moment în care a fost surprinsă de proprietara imobilului.

Pentru a-și asigura scăparea, femeia a abandonat portmoneul și a părăsit, în grabă locuința.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat și au luat, față de aceasta, măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419