Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

A început programul „Vacanțe la țară”, cu prețuri începând cu 35 de lei pe zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„Vacanțe la țară”, ediția de toamnă a început ieri și se va derula în perioada 20 septembrie – 30 octombrie 2015, anunță Asociația Națională de Turism Rural și Ecologic (A.N.T.R.E.C.).

 

antrec albaCa în fiecare an, programul, iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România, se adresează tuturor categoriilor de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, vor putea servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

 

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul www.antrec.ro, tarifele recomandate pensiunilor pentru ediţia de toamnă a programului “Vacanţe la ţară”- 2015- sunt: pentru pensiuni de două margarete – 175 lei/ persoană; pentru pensiuni de 3 şi 4 margarete- 225 lei/ persoană, iar pentru pensiuni de 5 margarete – 290 lei/ persoană. Potrivit aceleiași surse, în tarif sunt incluse cinci nopţi cazare în cameră dublă, respectiv șase zile, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

 

Informații suplimentare pot fi aflate accesând site-ul www.antrec.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Valoarea indemnizaţiei pentru persoane cu dizabilităţi, crește de la 1 iunie 2024:. Câţi bani vor primi în plus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valoarea indemnizaţiei pentru persoane cu dizabilităţi, crește de la 1 iunie 2024:. Câţi bani vor primi în plus Guvernul a aprobat majorarea indemnizaţiilor lunare pentru adultul cu handicap grav şi pentru copilul cu handicap grav, cu 10 puncte procentuale din indicatorul social de referinţă (ISR), începând cu luna iunie 2024, a informat Ministerul Muncii şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea