Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A început campania de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din Municipiul Alba Iulia. Detalii despre înscrieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A început campania de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din Municipiul Alba Iulia. Astfel, proprietarii câinilor aparținând rasei comune și metișilor pot beneficia de acest program care are un buget de 80.000 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Și de această dată, alături de noi este Asociația “Prietenii lui Azor” care asigură din fonduri proprii microciparea câinilor sterilizați și obținerea carnetului de sănătate. Considerăm că sterilizarea câinilor este cea mai eficientă metodă, singura umană și sustenabilă, pentru reducerea abandonului în rândul animalelor, problemă cu care ne confruntăm tot mai mult în ultimul an.

Înscrierea în acest program este foarte simplă, fiind necesară completarea unei cereri care se găsește pe site-ul www.apulum.ro, secțiunea Servicii Publice – Câini Comunitari. Câinii vor fi programați pentru sterilizare zilnic, de luni până sâmbătă, la cei patru medici veterinari care participă la această campanie de sterilizare.

Orice detalii se pot obține de la Serviciul Administrare Piețe, Târguri și Gestionarea Câinilor fără Stăpân (str. Nicolae Bălcescu nr. 1 – Piața Centru), la numerele de telefon 0737-466108, 0749-168468, 0258-819462 sau prin email: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea