Rămâi conectat

Curier Județean

A incendiat un bar din Alba Iulia, supărat că nu mai este servit cu alcool. Doi tineri au suferit arsuri severe

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal după ce a provocat un incendiu barul „Taverna” de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, în urma căruia două persoane au suferit leziuni.

Potrivit IPJ Alba, “duminincă, 16 martie, ora 0331, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în incinta unui bar situat pe B-dul Transilvania din Alba Iulia, s-a produs un incident în urma căruia două persoane au suferit leziuni provocate prin incendiere.

 La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie iar, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în noaptea de 15/16.03.2014, T. Marius Horea, de 34 de ani, din Alba Iulia a participat, în local, la o petrecere privată.

În jurul orelor 03,00, pentru că era în stare avansată de ebrietate, bărbatului i  s-a refuzat de către barmana localului, servirea cu băuturi alcoolice.

T. Marius Horea a părăsit localul şi a revenit după cca. 30 de minute având asupra sa un recipient cu combustibil şi o brichetă aprinsă, ameninţând că dă foc localului.

În această împrejurare, două din persoanele participante la petrecere au încercat să-l liniştească şi să-l scoată afară din local, moment în care T. Marius Horea a împrăştiat combustibilul pe pardoseală şi a provocat un incendiu după care a fugit.

L.C.A., de 26 de ani şi C.A., de 32 de ani, ambii din Alba Iulia, au suferit arsuri de gradul ½ la nivelul braţelor, a picioarelor, a feţei şi pe spate, fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia de unde, în această dimineaţă, au fost transferaţi la o clinică de chirurgie plastică din Târgu Mureş.

Incendiul a fost stins de către persoanele prezente în local, anterior semnalării evenimentului prin 112.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, Horia-Marius T. a fost depistat pe raza municipiului şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Având în vedere modul de comitere a faptei, dosarul penal a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, urmând ca această instituţie să dispună măsurile legale.”

UPDATE: Cele două victime au fost internate la Secţia medicală 4 a Spitalului Clinic Judeţean din Târgu Mureş. Victimele tentativei de omor prezintă arsuri de gradul 2 şi 3,  A.C. pe 8% din suprafaţa corpului (pe braţe şi spate) iar L.C. pe 18% din suprafaţa corpului. Starea acestora este stabilă şi nu au fost constatate semne ale unor complicaţii.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea