Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat cu moartea fosta soție și tatăl ei: Bărbat de 51 de ani, din Blaj, reținut de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat din municipiu, după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat cu moartea fosta soție și pe tatăl acesteia. Bărbatul în vârstă de 51 de ani va fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor legale.

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție și a amenințat-o cu moartea pe fosta sa soție și pe tatăl acesteia. Va fi prezentat în fața magistraților.

La data de 16 mai 2021, polițiștii de ordine publică din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 51 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecție și amenințare.

În seara zilei de 16 mai 2021, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința fostei sale soții și ar fi adresat amenințări cu moartea, atât ei cât și tatălui ei, cu toate că, la data de 14 mai 2021, polițiștii au emis pe numele său un ordin provizoriu de protecție prin care i-au interzis să se apropie de femeie și de membrii familiei acesteia.

În cursul zilei de azi, 17 mai, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea