A furat produse alimentare dintr-un așezământ social: Bărbat din Ciumbrud cercetat de polițiști

Polițiștii din Aiud l-au identificat pe un bărbat din Ciumbrud ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt de alimente de la un așezământ social din localitatea Sâncrai. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 8 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 38 de ani, din Ciumbrud, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt de alimente, reclamat poliției în dimineața zilei de 4 mai 2020, de către reprezentanții unui așezământ social din localitatea Sâncrai.

ELIT

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 02/03 mai, ar fi pătruns, prin efracție, în magazia de alimente a așezământului social și ar fi sustras produse alimentare (carne, cartofi, fasole, brânză), în valoare de 1.067 lei, pe care, ulterior, le-ar fi depozitat într-un imobil nelocuit din Ciumbrud.

În aceeași noapte, bărbatul ar fi încercat să pătrundă într-un alt imobil din Sâncrai, pentru a sustrage bunuri, însă a renunțat la rezoluția infracțională întrucât a observat camerele de supraveghere video amplasate pe imobil.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...