Rămâi conectat

Curier Județean

A furat o drujbă dintr-o căruță dar s-a bucurat de ea doar două zile: Tânărului de 20 de ani, bănuit, i s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Ziarul Unirea

Publicat

în

A furat o drujbă dintr-o căruță dar s-a bucurat de ea doar două zile: Tânărului de 20 de ani, bănuit, i s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Polițiștii din Șpring au recuperat drujba unui bărbat din comună, ce-i fusese furată cu două zile în urmă. Tânărul care e bănuit că a sustras-o este cercetat pentru furt.

La data de 4 decembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Șpring l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din comună, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt cu un prejudiciu de 2.000 de lei.

Se pare că, în dimineața zilei de 2 decembrie 2019, acesta ar fi profitat de faptul că un bărbat și-a lăsat motoferăstrăul nesupravegheat, într-o căruță parcată în fața unui imobil din comună și l-a sustras.

Polițiștii au recuperat motoferăstrăul și i l-au restituit păgubitului, iar față de tânărul care este bănuit că l-a sustras au întocmit dosar penal pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea