Rămâi conectat

Curier Județean

A furat alcool și alimente și a agresat angajații magazinului: Tânăr din Cugir, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Cugir, bănuit de tâlhărie, a fost reținut de polițiști. După ce a sustras bunuri din incinta unui magazin, i-ar fi agresat pe angajați, pentru a-și asigura scăparea. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 19 mai 2021, polițiștii din Cugir au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă sesizată poliției în după amiaza zilei de 18 mai 2021.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 18 mai 2021, ar fi pătruns în incinta unui magazin din Cugir și ar fi sustras alimente și băuturi alcoolice.

A fost observat de angajații magazinului, care ar fi încercat să recupereze bunurile furate, iar, pentru a-și asigura scăparea, tânărul i-ar fi agresat și ar fi forțat ușile magazinului.

Acesta mai este cercetat și în alte dosare penale, pentru infracțiuni contra patrimoniului, săvârșite, pe raza orașului Cugir, în ultimele două săptămâni.

În cursul zilei de azi, 20 mai, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea