Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A fost lansată aplicația Monitorul Oficial al Primăriei Alba Iulia. Ce documente pot fi accesate de către cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost lansată aplicația Monitorul Oficial al Primăriei Alba Iulia. Ce documente pot fi accesate de către cetățeni

Aplicația Monitorul Oficial a fost lansată de către Primăria Alba Iulia, unde cetățenii vor putea accesa numeroase documente emise de către instituție.

„Primăria Municipiului Alba Iulia a implementat aplicația Monitorul Oficial Local. Aplicația digitalizează și gestionează procedurile administrative, procesele de elaborare, emitere/adoptare, publicare și urmărire a actelor autorităților deliberative și executive locale. Structura platformei eMOL, (Monitorului Oficial local), respectă întocmai cerințele Codului Administrativ, Anexa 1.

Etichetele sunt foarte clar definite și conțin sub etichetele precizate în Anexa 1, asigură un circuit exclusiv digital al actelor administrative.

Publicarea oricărui act administrativ se face în format „pdf“ editabil pentru a se păstra macheta și aspectul documentului intacte, astfel încât acesta să arate exact așa cum a fost realizat și să poată fi salvat corect de oricine și de oriunde, fără să cuprindă semnăturile olografe ale persoanelor, asigurându-se respectarea reglementărilor în materia protecției datelor personale.

Dorința și promisiunea legate de digitalizarea administrației locale din Alba Iulia devin realitate. Monitorul Oficial Local este încă un pas concret în această direcție. În aceeași măsură util pentru angajații primăriei dar și pentru fiecare cetățean interesat de ceea ce se întâmplă sau se va întâmpla în oraș.

Totul transparent, totul accesibil, toate deciziile importante pentru oraș, tot ceea ce e cu adevărat relevant în relația municipalității cu albaiulienii se regăsește aici https://emol.ro/albaiulia-ab/”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024 Săptămâna Mare sau a Patimilor exprimă perioada de la Florii până în Sâmbăta cea Mare inclusiv. Conform rânduielilor canonice, în aceasta săptămână se ajuneaza până spre seara. Caracteristica esenţiala a acestei săptămâni sunt Deniile. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea