Rămâi conectat

Curier Județean

A devenit violent pentru o sumă infimă. Tânăr din Aiud reținut de polițiști pentru tâlhărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A devenit violent pentru o sumă infimă. Tânăr din Aiud reținut de polițiști pentru tâlhărie

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un tânăr care a încercat să tâlhărească un bărbat. Acesta a fost prins imediat după ce a săvârșit fapta.  

La data de 17 februarie 2020, în jurul orei 8,00, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată, prin 112, de către un cetățean din oraș, cu privire la faptul că un tânăr a încercat să-l deposedeze, prin violență, de o sumă de bani. Victima l-a urmărit pe tânăr, pe o distanță de aproximativ 700 de metri, timp în care a ținut legătura cu polițiștii și a oferit detalii despre traseu. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat în zonă și l-a identificat pe agresor.

În sarcina tânărului de 19 ani, din Aiud, s-a reținut faptul că, în jurul orei 07,55, în timp ce se afla pe strada George Coșbuc din Aiud, l-ar fi abordat pe bărbat și i-ar fi cerut suma de 10 lei. Pentru că a fost refuzat, tânărul ar fi devenit violent și l-ar fi lovit pe bărbat, însă într-un final a renunțat la rezoluția infracțională și a încercat să scape.

În cursul zilei de azi, 18 februarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea