A devenit violent pentru o sumă infimă. Tânăr din Aiud reținut de polițiști pentru tâlhărie

A devenit violent pentru o sumă infimă. Tânăr din Aiud reținut de polițiști pentru tâlhărie

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un tânăr care a încercat să tâlhărească un bărbat. Acesta a fost prins imediat după ce a săvârșit fapta.  

La data de 17 februarie 2020, în jurul orei 8,00, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată, prin 112, de către un cetățean din oraș, cu privire la faptul că un tânăr a încercat să-l deposedeze, prin violență, de o sumă de bani. Victima l-a urmărit pe tânăr, pe o distanță de aproximativ 700 de metri, timp în care a ținut legătura cu polițiștii și a oferit detalii despre traseu. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat în zonă și l-a identificat pe agresor.

ELIT

În sarcina tânărului de 19 ani, din Aiud, s-a reținut faptul că, în jurul orei 07,55, în timp ce se afla pe strada George Coșbuc din Aiud, l-ar fi abordat pe bărbat și i-ar fi cerut suma de 10 lei. Pentru că a fost refuzat, tânărul ar fi devenit violent și l-ar fi lovit pe bărbat, însă într-un final a renunțat la rezoluția infracțională și a încercat să scape.

În cursul zilei de azi, 18 februarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...