A convins un tânăr să incendieze autoturismul unui cunoscut: Ambii bărbați sunt cercetați de polițiștii din Cugir

Paul Voicu - Primar 2020

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un bărbat din Cugir care este bănuit că l-a determinat pe un tânăr să incendieze autoturismul unei persoane cu care era în conflict. Polițiștii l-au identificat și pe cel care a provocat efectiv incendiul și îl cercetează pentru distrugere.

La data de 21 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir au reușit să identifice două persoane bănuite că ar avea legătură cu incendierea, în seara zilei de 3 februarie 2019, a unui autoturism parcat pe o stradă din Cugir.

ELIT

Anchetatorii au descoperit că un bărbat de 38 de ani, din Cugir, pe fondul geloziei, l-ar fi determinat pe un tânăr, de 25 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, să incendieze autoturismul unui cunoscut. În urma incendiului provocat de tânăr, autoturismul a fost distrus în proporție de 40%.

Față de bărbatul de 38 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru instigare la distrugere, iar față de tânărul de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...