Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

97 de abonamente de telefonie pentru doar 17 angajați, achiziționate de Primăria Șibot. Neregulile, depistate de Curtea de Conturi Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
97 de abonamente de telefonie pentru doar 17 angajați, achiziționate de Primăria Șibot. Neregulile, depistate de Curtea de Conturi Alba

Curtea de Conturi Alba a realizat un control privind execuția bugetară pe anul 2020, astfel au fost depistate mai multe nereguli la nivelul unor localități din Alba Iulia.

Printre neregulile depistate de către inspectorii Curții de Conturi Alba se află și localitatea Șibot care ar fi achiziționat 97 de abonamente de servicii de telefonie, deși doar 17 angajați utilizează abonamente de telefonie.

„Prin încheierea succesivă a unui număr de 6 contracte de telefonie mobilă, în perioada februarie-aprilie 2020, cu furnizorul de servicii de telefonie mobilă, pentru un număr de 97 abonamente, în condițiile în care doar un număr de 17 angajați utilizează abonamente de telefonie mobilă.

Prin achiziționarea unui număr de 30 aparate de telefon, în condițiile în care bunurile nu au fost recepționate, înregistrate și inventariate și din care, la data misiunii de audit, există faptic doar un număr de 13 aparate de telefon.

Prin acceptarea la plată și decontarea unor servicii telefonice (SMS-uri, internet, penalități, etc.) peste nivelul abonamentului lunar și care nu au legătură cu activitatea desfășurată de entitate”, se arată în raportul Curții de Conturi Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea