Rămâi conectat

Actualitate

8 autoturisme avariate în două accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni la amiază, într-un interval de aproximativ o oră şi jumătate, pe DN 1 şi DN 7 în zona Sebeş s-au produs două accidente rutiere în care au fost avariate 8 autoturisme, iar cinci persoane au fost rănite.
lLa ora 13.52 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin urgenţe 112, cu privire la faptul că în localitatea Lancrăm, pe DN 1, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. C.P.S., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Sebeş – Alba, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul condus în acelaşi sens de V.L., o femeie de 52 de ani, din Cugir, intrând în coliziune cu acesta şi proiectându-l pe sensul opus de mers într-un autoturism condus de C.I., de 47 de ani, din comuna Săsciori. În urma accidentului V.L. a fost transportată la Spitalul municipal Sebeş.
lLa ora 15.35, pe DN 7, în afara municipiului Sebeş, P.I.S., de 36 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autotractor, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu 4 autoturisme care erau oprite în coloană. În urma accidentului 4 persoane de 37, 34, 39 şi 40 de ani, două femei şi doi bărbaţi, aflate în trei dintre autoturismele avariate au suferit leziuni corporale uşoare.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea