Ziarul Unirea

8 autoturisme avariate în două accidente rutiere

Luni la amiază, într-un interval de aproximativ o oră şi jumătate, pe DN 1 şi DN 7 în zona Sebeş s-au produs două accidente rutiere în care au fost avariate 8 autoturisme, iar cinci persoane au fost rănite.
lLa ora 13.52 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin urgenţe 112, cu privire la faptul că în localitatea Lancrăm, pe DN 1, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. C.P.S., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Sebeş – Alba, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul condus în acelaşi sens de V.L., o femeie de 52 de ani, din Cugir, intrând în coliziune cu acesta şi proiectându-l pe sensul opus de mers într-un autoturism condus de C.I., de 47 de ani, din comuna Săsciori. În urma accidentului V.L. a fost transportată la Spitalul municipal Sebeş.
lLa ora 15.35, pe DN 7, în afara municipiului Sebeş, P.I.S., de 36 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autotractor, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu 4 autoturisme care erau oprite în coloană. În urma accidentului 4 persoane de 37, 34, 39 şi 40 de ani, două femei şi doi bărbaţi, aflate în trei dintre autoturismele avariate au suferit leziuni corporale uşoare.(N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419