Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

72 de ”viteziști” sancționați de polițiștii rutieri din Alba, într-o singură zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba au sancţionat, într-o singură zi, 72 de conducători auto care nu au respectat normele legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice. IPJ Alba reamintește conducătorilor auto că viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, reprezintă una dintre cauzele principale de producere a accidentelor rutiere, în ţara noastră.

La data de 26.10.2015, poliţiştii Serviciului Rutier, Birourilor Rutiere Sebeș și Alba Iulia și Compartimentelor Rutiere Teiuș și Aiud au acţionat pentru creşterea siguranţei rutiere şi combaterea excesului de viteză, pe Drumul Naţional 1.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.630 lei, din care 72 conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Totodată au fost depistaţi şi sancţionaţi doi conducători auto care s-au angajat în depășiri neregulamentare. Complementar amenzii, celor doi conducători auto   le-au fost suspendate permisele de conducere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă participanţilor la trafic să conducă preventiv.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de drum şi trafic, reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, produse pe drumurile publice, în ţara noastră. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea