Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

60 de directori și directori adjuncți numiți fără concurs, în funcții, de IȘJ Alba: LISTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

60 de directori și directori adjuncți numiți fără concurs, în funcții, de IȘJ Alba: LISTA

Pentru noul an de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean Alba i-a păstrat pe posturi pe majoritatea directorilor și directorilor adjuncți, chiar dacă aceștia au picat sau nu au participat la ultimele două sesiuni ale concursurilor organizate pentru ocuparea funcțiilor de conducere din școli.

Astfel, conducerea IȘJ Alba a prelungit cu cel mult un an detașarea în interesul învățământului în cazul a 56 de conducători de școli, grădinițe, licee și colegii, iar în 4 situații, delegarea atribuțiilor de management.

Noutățile față de primăvara acestui an, când a fost realizată o numire similară, sunt la următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială Mogoș – Ioan Ovidiu Sularea, Liceul Teologic Romano-Catolic „Grof Majlath Gusztav Karoly” Alba Iulia – Ervin Farkas, Școala Gimnazială „Prof. Univ. Dr. Gheorghe Beleiu” Poiana Vadului – Călin Gheorghe Crișan, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Unirea – Florina Moldovan, Școala Gimnazială „Demetriu Radu” Rădești – Maria Cristina Costan, în funcțiile de director, respectiv Delia Cristina Răulea, director adjunct la Liceul German Sebeș.

Vă amintim că doar 20 de candidați sunt așteptați la proba scrisă a concursului pe care IȘJ Alba o va organiza pe 8 septembrie pentru 52 de posturi de conducere din școli, aceasta fiind urmată de interviu, la care pot participa doar profesorii care vor fi obținut cel puțin nota 7.00 la test. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea