Rămâi conectat

Actualitate

500 de voluntari pregătiţi de ANST pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013

Ziarul Unirea

Publicat

în

Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST) se implică activ şi pe partea de tineret în organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) care se va desfăşura în perioada 17 – 22 februarie 2013, la Braşov.

 În acest sens, ANST va asigura pregătirea celor 500 de voluntari selecţionaţi de către organizatori, cu scopul de a sprijini buna desfăşurare a evenimentului.
Instruirea tinerilor voluntari se va desfăşura în patru stagii. Primul şi ultimul stagiu vor avea loc la Complexul Sportiv Naţional Izvorul Mureşului, între 12 şi 14 octombrie şi 2 – 4 noiembrie. Acolo se vor forma 200 de voluntari. Pe de altă parte, cel de-al doilea şi al treilea stagiu se vor desfăşura la Complexul Sportiv Naţional Poiana Braşov, în perioadele 19 – 21 octombrie, respectiv 26 – 28 octombrie, găzduind 300 de voluntari.

Festivalul European Olimpic pentru Tineret este unicul de acest fel din Europa şi, alături de Jocurile Asiatice şi cele Pan – Americane, unul dintre cele mai importante din lume. De aceea sprijinul acordat formării voluntarilor este unul deosebit de important. Doresc, pe această cale, să la transmit organizatorilor că vor avea alături o echipă de tineri pregătiţi la standarde europene”, a declarat vicepreşedintele ANST, Victor Ionescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Muncii 2024: O nouă perioadă ar putea fi considerată vechime în muncă. Propunere legislativă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul Muncii 2024: O nouă perioadă ar putea fi considerată vechime în muncă. Propunere legislativă O nouă propunere legislativă recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de mandat și cel de muncă în privința recunoașterii vechimii în muncă. Cu alte cuvinte, toți cei care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea